Свалявська міська рада

Закарпатської області

Повідомлення про створення робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Свалявської територіальної громади

Дата: 08.02.2023 16:51
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

 

 

Відповідно до рішення Свалявської міської ради від 17 грудня 2021 року №683  «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Свалявської територіальної громади Мукачівського району Закарпатської області» розпочинаються роботи з розроблення комплексного плану.


 На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» повідомляє про початок прийому заявок від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання до Комплексного плану просторового розвитку території Свалявської територіальної громади Мукачівського району Закарпатської області.


 Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану:
1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників селищної ради, виконавчих органів селищної ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);
2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють селищну раду та виконавчий орган селищної ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;
3. Забезпечити участь у робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на громади, який не є співробітником виконавчого органу (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади).


 Заяви на включення до складу робочої групи приймаються з 08 лютого 2023 року по 08 березня 2023 року на ім’я в.о. Свалявського міського голови (Скрипинець М.В.) в електронному вигляді на електронну адресу: city@svalyavska-gromada.gov.ua або у паперовому вигляді за адресою: м.Свалява, пл.Головна, 1.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь