Свалявська міська рада

Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Свалявської міської ради „Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Свалява та с.Росош Свалявської міської ради"

Дата: 06.06.2023 13:50
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

 

Повідомлення про оприлюднення

проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Свалявської міської ради

Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Свалява та с.Росош Свалявської міської ради Закарпатської області”.

 

Проєкт рішення сесії Свалявської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Свалява та с.Росош Свалявської міської ради Закарпатської області» розроблено комунальним підприємством «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради.

Проєктом регуляторного акта передбачається вирішити такі питання, як  запобігання порушень у роботі мереж і споруд каналізації, підвищення ефективності роботи цих споруд і безпеки їх експлуатації та забезпечення охорони навколишнього природнього середовища від забруднення скидами стічних вод споживачів. Прийняття Проєкту рішення дозволить встановити єдині права та обов'язки виробника та споживачів, які скидають стічні води до системи централізованого водовідведення м.Свалява та с.Росош з урахуванням впливу такої діяльності на навколишнє природне середовище та здоров'я людей.

Звертаємо увагу на те, що проєкт регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу, буде розміщено на порталі Свалявської міської ради  www.svalyavska-gromada.gov.ua в розділі „Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів”.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються розробником проекту регуляторного акта у письмовому вигляді або електронною поштою протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи вказують найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

           Пропозиції та зауваження подаються до КП «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради за адресою: 89300, Закарпатська обл., м.Свалява, вул. Набережна, 28, або в електронному вигляді на e-mail: vodsvl@gmail.com.

Тел. +380997971716

 

 

КП «Водопостачання та водовідведення»

 Свалявської міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.