Свалявська міська рада

Закарпатської області

Відбулася робоча зустріч представників Закарпатської жіночої організації «Веста»

Дата: 15.08.2023 15:47
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

У Свалявській громаді відбулася робоча зустріч представників Закарпатської жіночої організації «Веста» - виконавчого партнера проєкту Міжнародної організації з міграції (МОМ) «Розбудова спроможності Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Закарпатській області» за підтримки Міністерства соціальної політики України та спеціалістів окремих структурних підрозділів Свалявської міської ради.  

Голова Закарпатської громадської жіночої організації «Веста» Інна Сабадош проінформувала про те, якою є мета реалізації проєкту міжнародної організації з міграції (МОМ).

Мільйони людей стають жертвами жахливого злочину – торгівлі людьми. І це не залежить від соціального, економічного чи культурного середовища. На жаль, Україна також стикається з цією проблемою через воєнний стан, адже є ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами. Багато громадян з огляду на те, що вимушені переїжджати із зони бойових дій в інші регіони або за кордон, стають вразливими перед зловмисниками, які можуть використовувати їх. Тому зараз наше суспільство має говорити про постраждалих задля того, аби завдяки спільним зусиллям надати підтримку постраждалим і запобігти недоброчесним проявам.     

Всім учасникам зустрічі було роздано інформаційні матеріали про гарячі лінії для осіб, які постраждали від торгівлі людьми або знаходяться в зоні ризику, та пам’ятки для фахівців, задіяних у сфері протидії торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.