Свалявська міська рада

Закарпатської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 06.10.2023 14:25
Кількість переглядів: 165

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Свалявська міська рада Закарпатської області оголошує конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єктів приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні.

  • Об’єкт нерухомого майна: прохідна (літ. «Г») Свалявської міської лікарні, площею 10,3 м2, за адресою Закарпатська обл., Мукачівський район, м. Свалява, вул. Незалежності (Визволення), 23 (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №261031802, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 1901016921240 від 08.06.2021);

 

  • Об’єкт нерухомого майна: адмінбудинок «А», котельня «Б», загальною площею 263,5 м2, за адресою Закарпатська обл., Мукачівський район, м. Свалява, вул. Незалежності (стара назва: Визволення), 1 (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №261029702, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 1158691521240 від 08.06.2021);

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Свалявської міської ради  Закарпатської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт.

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

Замовник робіт з оцінки: Свалявська міська рада  Закарпатської області.

Платник робіт з оцінки: Свалявська міська рада  Закарпатської області.

Конкурс відбудеться 20 жовтня 2023 року о 10:00 за київським часом за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, малий зал третього поверху.

Конкурсна документація подається в Свалявську міську раду Закарпатської області за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 310.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.