Свалявська міська рада

Закарпатської області

Презентація звіту про реалізацію проєкту «Покращення якості надання послуг по водовідведенню»

Дата: 14.12.2023 09:45
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

14 грудня у малому залі Свалявської міської ради відбулася презентація звіту про реалізацію проєкту «Покращення якості надання послуг по водовідведенню», який впроваджувався спільно з Міжнародною організацією з міграції та реалізовувався впродовж шести місяців у нашій громаді.

На зустріч були запрошені працівники та керівники структурних підрозділів міської ради.  В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець, представники Свалявської міської ради та комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення» представили результати участі у проєкті Міжнародної організації з міграції (МОМ) проєкту "Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку». У межах даного проєкту Свалявська міська територіальна громада отримала машину для гідродинамічного очищення труб на суму 444 тис. грн., яку передано комунальному підприємству «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради. Мирослава Скрипинець привітала присутніх з успішним завершенням проєкту та подякували всім його учасникам. Очільниця громади зазначила, що завдяки таким проєктам є можливість залучення коштів на розвиток громади.

Реалізація проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" стала можливою завдяки представникам Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Партнером проєкту на Закарпатті став Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр». Дякуємо представникам проєкту МОМ в Україні, зокрема, координаторці проєкту у Закарпатській області Ларисі Бичковій та проєктній асистентці МОМ Людмилі Лівак за допомогу в реалізації нашого проєкту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь