Свалявська міська рада

Закарпатської області

Звіт поліцейських офіцерів громади

Дата: 29.12.2023 16:16
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

 

28 грудня поліцейські офіцери громади капітан поліції Федір Варга та капітан поліції Іван Русин прозвітували про свою роботу за 2023 рік. 

Зокрема, у звіті йшлося про те, що головне завдання поліцейського офіцера громади – підтримувати постійний контакт із жителями Свалявської громади, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада ставала безпечнішою.

Під час доповіді поліцейські офіцери громади наголосили, що постійно надають всебічну допомогу громадянам, реагують на їхні звернення та вживають відповідних заходів щодо вирішення порушених питань. Федір Варга та Іван Русин здійснюють перевірку поведінки та способу життя облікових осіб: тих, що формально підпадають під адміністративний нагляд, які звільнилися з місць позбавлення волі та перебувають під адміністративним наглядом.

На підвідомчій території поліцейські офіцери громади проводять роботу щодо профілактики правопорушень та злочинів, пов’язаних із дотриманням правил торгівлі алкогольними напоями, вчинення домашнього насильства, крадіжками, шахрайством, а також перевірку дотримання правил дозвільної системи.

Офіцери громади налагодили тісну співпраця з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи Свалявської міської ради з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав дітей.

В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець відзначила, що співпраця поліцейських офіцерів Свалявської громади та фахівців міської ради є результативною і подякувала Федору Варзі та Івану Русину за відповідальність, професійне виконання ними службових обов’язків

.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.