Свалявська міська рада

Закарпатської області

Про скликання п’ятдесят сьомої сесії Свалявської міської ради VIII скликання

Дата: 05.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

 

16 лютого 2024 року о 10:00 год. у приміщенні за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1 відбудеться засідання п’ятдесят сьомої сесії Свалявської міської ради VIII скликання з орієнтовним порядком денним: 

 

1. Про звіт про виконання бюджету Свалявської міської територіальної громади за 2023 рік.

2. Про затвердження Програми здійснення компенсації частини вартості придбаних суб’єктами господарювання альтернативних джерел енергозабезпечення на 2024 рік.

3. Про затвердження Програми про сплату членських внесків Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на 2024-2026 роки.

4. Про затвердження Програми підтримки військової частини на 2024 рік.

5. Про затвердження Програми забезпечення підрозділів Закарпатського ОТЦК та СП та військово-патріотичного виховання молоді на 2024 – 2025 роки.

6. Про затвердження Програми підтримки військової частини  на 2024 рік.

7. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 18 листопада 2022 року №965 «Про затвердження структури, штату та загальної чисельності виконавчих органів Свалявської міської ради Закарпатської області».

8. Про внесення змін до рішення сесії від 21 грудня 2023 року №1541 «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2024 рік».

9. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 19 серпня 2022 року №859.

10. Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Свалявським міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності.

13. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання згоди на встановлення земельних сервітутів.

14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки комунальної  власності та  передачу  земельних ділянок  в оренду.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

19. Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Плав’я.

20. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Плав’я на території Свалявської міської ради Закарпатської області.

21. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо встановлення меж Свалявської міської територіальної громади Мукачівського району Закарпатської області.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

31. Про розгляд  заяви громадянина Бертос Паоло Оліво.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

33. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність.

34. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

35. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

40. Про припинення права користування земельними ділянками за добровільною відмовою гр. Печунка В.М.

41. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  в оренду.

42. Про розгляд депутатського звернення.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.