Свалявська міська рада

Закарпатської області

«Благодійна Україна – 2023»

Дата: 26.02.2024 09:04
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Національний конкурс «Благодійна Україна – 2023» – це чинний загальнонаціональний  проєкт з відзначення  кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському благодійному просторі, метою якого є вшанування благодійників, меценатів і волонтерів, колективів установ та організацій, які працювали на захисті нашої країни у 2023 році.

Асоціація благодійників України, яка є засновником Конкурсу,  запрошує доброчинців, меценатів, волонтерів номінуватися або номінувати своїх колег на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь  юридичні та фізичні особи: бізнесові структури,  благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особи), які надавали допомогу для розв'язання суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити заявку та надіслати її на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна 2023»: konkurs@blagoukraine.org до 30 квітня 2024 року (включно).

Додаткову інформацію про Конкурс можна отримати на офіційному сайті: www.blagoukraine.org, а також за посиланням: https://www.facebook.com/BlagodijnaUkraina


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.