Свалявська міська рада

Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Червня, 2023 р., 15:58
Проєкт регуляторного акту - рішення сесії міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведенняь м. Свалява та с.Росош Свалявської міської ради Закарпатської області»
03 Червня, 2023 р., 20:13
02 та 03 червня 2023 року на виконання протоколу №3 від 02.06.2023 року Мукачівської районної комісії з питань ТЕБ та НС представниками Мукачівського районного управління ГУ ДСНС України в Закарпатській області, поліцейськими офіцерами громади Свалявської ТГ спільно з представниками Свалявської міської ради проведено комісійне обстеження захисних споруд цивільного захисту на території громади щодо їх готовності до використання за призначенням, забезпечення безперешкодного доступу до них населення, обладнання необхідним майном, наявності відповідних покажчиків руху, табличок тощо.
27 Травня, 2023 р., 08:04
ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ Містобудівна документація«Зміни до детального плану території з метою визначення планувальної організації та розвитку території, уточнення  положень генерального плану територіальної громади, для території по вул. Духновича 2/2 в м. Свалява»
19 Травня, 2023 р., 14:55
Навчальні відеоролики з мінної безпеки

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь