Свалявська міська рада

Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Серпня, 2021 р., 11:22
Шановна громадо! Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України і 30-ю річницею Незалежності України!
18 Серпня, 2021 р., 16:21
17 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Головував на засідання очільник Свалявської територіальної громади Юрій Грига. На засіданні було розглянуто низку питань, пов’язаних із захистом прав дитини. Крім цього, присутні проголосували за рішення, що стосувалися соціальної підтримки жителів громади. Учасники засідання розглянули проєкт рішення «Про проведення І етапу конкурсу «Кращий заклад дошкільної освіти» у 2021 році» і проголосували за нього. Згаданим рішенням затверджено склад комісії з проведення першого етапу цього конкурсу; відділ освіти, молоді, спорту та культури міської ради зобов’язано забезпечити до 29 жовтня цього року подання департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації матеріалів про переможця першого етапу конкурсу «Кращий заклад дошкільної освіти».
10 Серпня, 2021 р., 11:21
9 серпня під головуванням міського голови Юрія Григи відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто питання, що стосуються різних аспектів життєдіяльності громади.
29 Липня, 2021 р., 16:58
На виконання доручення депутатів міської ради пропоную вам звіт про роботу виконавчих органів міської ради за І півріччя 2021 ріку. Структура апарату Свалявської міської ради та її виконавчих органів налічує: 11 відділів, 2 служби  та фахівці з публічних закупівель міської ради. До складу виконавчого комітету міської ради входять за посадами: міський голова, секретар міської ради та 17 членів виконкому. Основною формою роботи виконавчого комітету є його засідання. Виконавчий комітет ради здійснює свою діяльність на основі власних та делегованих повноважень, передбачених статтями 27-40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та чинного законодавства. Протягом періоду з  січня по червень поточного року  проведено 7 засідань, на них, загалом прийнято 201 рішень. Переважна частина прийнятих рішень стосується соціального захисту населення, містобудування та архітектури. Міським головою видано 260 розпоряджень з основної діяльності.  
16 Липня, 2021 р., 11:51
На пленарному засіданні восьмої сесії міської ради, яке відбулося 13 липня, було ухвалено рішення  «Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на території Свалявської міської ради», «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Свалявської міської ради», «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Свалявської міської ради», «Про встановлення ставки  збору за місця паркування транспортних засобів на території Свалявської міської ради», «Про встановлення розмірів ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Свалявської міської ради», «Про затвердження Положення про оренду комунального майна та методики розрахунку орендної плати, та пропорції її розподілу», «Про встановлення розміру ставки транспортного податку на території свалявської міської ради».  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.