Свалявська міська рада

Закарпатської області

Служба у справах дітей Свалявської міської ради Мукачівського району Закарпатської області

23 Листопада, 2021 р., 16:00
Під головуванням Мирослави СКРИПИНЕЦЬ та за участі представників відділів міської ради із залученням правохоронних органів було розглянуто наступні питання:  1. Розгляд питання надання дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, право користування/власності на яке мають діти;   2. Визначення участі батька у спілкуванні з дитиною/ встановлення часу спілкування;   3. Призначення опіки над дітьми -сиротами.   4. Звільнення від обов‘язків опікуна за заявою особи.   5. Позбавлення/ відібрання без позбавлення батьківських прав батьків.  6. Втрата дитиною статусу дитини, позбавленої батьківського піклування. 7. Затвердження індивідуальних планів для дітей.  За результатами засідання прийнято рішення та рекомендаціі, які будуть подані на затвердження чергового засідання виконкому. 
10 Листопада, 2021 р., 13:46
Нагородження головного спеціаліста служби у справах дітей Свалявської міської ради, Гливляс Олександри, з нагоди відзначення дня соціального працівника!
10 Листопада, 2021 р., 13:36
Працівниками служби у справах дітей проведено обстеження умов проживання підоблікових дітей у поселенні ромів Складено акти обстеження, проведено бесіди з батьками та дітьми. Взято на профілактичний облік одну сім'ю, в якій виховується 3 дітей з метою контролю та допомоги виходу сім'ї з складних життєвихобставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь